Om Psykologkraft

Om Psykologkraft

Jag vill i alla mina möten skapa en tillåtande och trygg miljö, som ger möjlighet att våga utforska och ge plats för känslor och behov, och bearbeta smärtsamma upplevelser och trauma. En trygg relation är en förutsättning och grund för att våga utforska och gå nära det som varit svårt.

Jag erbjuder psykoterapi anpassat utifrån dina behov. Min huvudinriktning är relationell affektfokuserad psykoterapi – som har sin grund i modern psykodynamisk teori, anknytnings- och affektteori med stöd av neurovetenskap, och med integrativa inslag av kognitiva metoder. 

Terapin kan vara under en kortare tid som ett sätt att hantera en speciell situation eller känsla, föräldraskap, eller över en längre tidsperiod om man önskar en förändring på nivån självbild och självkänsla. 

Vanligast är att ses en gång per vecka á 60 minuter, men utifrån resurser och behov är individuella lösningar också möjliga.

Av erfarenhet ser jag att mest effektivt är 60 minuters terapisession.  Jag tar 1025 kr per besök. Reducerad taxa för studerande och ensamstående föräldrar.

 

”Själens behov måste också få plats”

  – Patricia Tudor Sandahl <ur boken en given väg>

   ”Läkning är inte bara ett resultat av en framgångsrik terapi – det är en process som aktiveras från första ögonblicket”

– Diana Fosha

KONTAKT

Besöksadress

PsykologKraft
Storgatan 26
(samma hus som
Lindbergs Reklam)
931 32 Skellefteå

info@psykologkraft.nu

Postadress

PsykologKraft
c/o Åsa Larsson
Fjällgatan 18
931 38 Skellefteå

Till Skellefteå Yogaskola

Skellefteå Yogaskola arrangerar kurser och Workshops och vanligen håller vi till i våra egna lokaler på Storgatan 26 i Skellefteå

Yogans övningar bygger på en flertusenårig samlad kunskap om kroppens strukturer och själens funktioner. Under alla dessa år har man undersökt och forskat kring olika typer av problem och utvecklat övningar som kan minska eller hjälpa oss människor att befrias från våra besvär – allt för att uppnå ökad inre frid.

Till Skellefteå Yogaskola